Van kinky snelle sex word je gelukkig

Even onder een boom naaien of een blowjob in de auto. Een geil vluggertje maakt een eind aan je seksuele routine. Goed voor je fantasie. En voor je relatiedip. Score!

Blijkt uit onderzoek van seksbom Tristan Taormino. Een ouderwetse wip tussen de lakens kan vervelen. Gewoontedieren, niet getreurd. Een geile berg advies staat klaar.

1. Wie het eerst komt. Niet iedereen kan met tijdsdruk omgaan. Maar met een wedstrijdje klaarkomen is de druk zo van de ketel. Degene die als eerste komt moet de rest van de week seksslaaf zijn. Win-win situatie in de building!

2. Seks in de auto doet het altijd goed. Check de Titanic. Scoor een Kever en hit the road. Zo’n oud model piept en kraakt als je opa’s platenspeler. Gaat heel lekker op en neer. Een ouderwetse pijpbeurt op de A10 mag ook hoor!

3. De douche is een hemel voor vluggertjes. Ga je vies in en kom je schoon uit. Zij pakt de douchekop en besproeit haar poenie. Perfect voor een momentje van achteren. Blijven jullie allebei warm. #comingclean.

4. Een blinddoek om is nooit een slecht idee. Kun je de wildste fantasieën bij je vlam oproepen. Bind je meisje vast aan het bed en scheur de kleren van haar lijf. Het is snel en vies. Zo gezegd zo gedaan.

5. Gebruik je huis-tuin-en-keuken tools. Spanken met de spatel! Of gebruik je elektrische tandenborstel als vibrator. Voor je het weet zijn jullie in een ongekend orgasmeland.

6. Tong ingeslikt? Probeer geen geluid te maken tijdens de seks. Ook al wil je het uitschreeuwen van genot. Kaken op elkaar en stilzwijgen. Geil elkaar op tot je het niet meer kan inhouden. Dan weet je hoe laat het is. 7. Onder de sterren of op klaarlichte dag. Het maakt geen fuck uit. Als er maar mensen in de buurt zijn. Buiten seksen zorgt misschien wel voor de lekkerste vluggertjes. In een steegje, op het strand of in de bosjes. Hou wel je kleren aan. Je wilt niet dat de popo jullie feestje verstoord.